Detectiepoorten, optimale beveiliging voor uw evenement.

 

event beveiliging

 

De inzet van detectiepoorten valt niet meer weg te denken bij evenementen en bijeenkomsten.
De twee belangrijkste redenen waarom evenementenorganisaties kiezen voor metaal detectiepoorten zijn:

  • Het voorkomen van terroristische aanslagen gericht op een mensenmassa, of een specifiek doel, zoals bijvoorbeeld een politicus, bekend persoon, enz.
  • Het voorkomen van incidenten zonder voorbedachte raden, bijvoorbeeld wanneer een bezoeker een mes trekt bij een ruzie, vaak onder invloed van drank en- of drugs.

Arena Metaaldetectors verzorgt voor u het complete traject inzage wapendetectie. Eventueel kunnen wij ook bagagescanners leveren. Bij grote evenementen blijft er altijd een een service monteur van ons op locatie, dit om eventuele storingen direct te verhelpen.

Tegenwoordig stellen ook steeds meer gemeentes verplicht bij het afgeven van vergunningen dat er metaal detectiepoorten gebruikt moeten worden.

Houdt u er wel rekening mee dat wij alleen apparatuur leveren, beveiligers dient u bij een beveiligingsbedrijf in te huren. 

 

detectiepoort_evenement

Naast advies en installatie van detectiepoorten verzorgen wij uiteraard ook het transport naar de locatie van uw evenement.

 

detectiepoorttent

Bij buiten evenementen worden de detectiepoorten in een ruime tent geplaatst. In de tent is voldoende ruimte om bezoekers apart te fouilleren nadat een detectiepoort alarm heeft gegeven. Wilt u gebruik maken van een tent, vermeld dit dan bij de offerte aanvraag.